OliOgi
Mi radimo sa pravim drvetom
Nameštaj od pravog drveta Nameštaj od pravog drveta Nameštaj od pravog drveta Nameštaj od pravog drveta Nameštaj od pravog drveta

OliOgi | proizvodnja nameštaja od punog drveta

OliOgi je porodična firma, osnovana 1985 godine kao Samostalna stolarsko zanatska radnja i od osnivanja se bavi proizvodnjom nameštaja od masiva.
U svojoj bogatoj tradiciji, preduzeće je iz početnog skromnog kapaciteta izraslo u firmu koja zapošljava oko 50 radnika sa velikim kapacitetima praćeni savremenim mašinskim parkom, sušarama za drvo, stručnim kadrom. Proizvodnja klasičnog i lamelnog parketa je započeta 1995. godine.

 • Proizvodnja nameštaja od masiva

  NAMEŠTAJ OD MASIVA

  Stolovi i klub stolovi se rade u različitim dimenzijama kako za unutrašnju tako i za spoljnu upotrebu. Za unutrašnju upotrebu se završno nanose prirodna ulja, dok se za spoljnu upotrebu nanosi ekološki lak otporan na UV zrake i vodu. U zavisnosti od željenog modele, možete birati stolove sa četiri noge ili centralnom nogom. Oblik takođe može biti kvadratni ili pravougaoni.
  Kompanija "OliOgiXXI" poseduje veliki kapacitet za prozvodnju nameštaja od masiva. Nameštaj je visokog kvaliteta, urađen po evropskim standardima. Nameštaj se pretežno radi od hrasta i bukve, tj. masivnih lameliranih cink ili širinskih ploča. Pored navedenih vrsta drveta nameštaj se može proizvesti od jasena, oraha i divlje trešnje.
  Kreveti, natkasne, stolovi, komode i ostali delovi nameštaja, iz naše proizvodnje izlaze sa vrhunskom površinskom obradom i dopadljivim dizajnom. Proces proizvodnje se proverava od drveta do gotovog nameštaja, što garantuje da je ceo proizvodni proces potpuno ekološki. Ekološke, socijalne i ekonomske odgovornosti na svim nivoima su veoma bitne za našu kompaniju.
  Pored domaćeg tržišta, naši proizvodi se nalaze i u velikim trgovinskim centrima za prodaju nameštaja u Austriji i Nemačkoj.